7 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΥΦΙΚΟΥ

  1. Το budget σας

Πρέπει να ξέρετε πόσα χρήματα μπορείτε να διαθέσετε, πριν καν ξεκινήσετε τις πρόβες. Εάν ξεφύγετε, οικονομικά θα σας δημιουργήσει προβλήματα αργότερα.

  1. Ο έρωτας με την πρώτη ματιά

Λατρέψατε το πρώτο φόρεμα που δοκιμάσατε; Κάθε επόμενο που φοράτε, δε σας δημιουργεί την ίδια αίσθηση; Τότε μην διστάζετε… Μια γυναίκα δείχνει πιο όμορφη αν φοράει κάτι που αρέσει σε εκείνη.

  1. Ο σωματότυπός σας

Το να δοκιμάζετε λάθος σχέδιο για το σώμα σας εύκολα μπορεί να οδηγήσει στην απογοήτευση… Τα φορέματα πάνω σε μοντέλα, δείχνουν τελείως διαφορετικά, γι’ αυτό δοκιμάστε κάτι που να κολακεύει το σώμα σας.

  1. Το ανοιχτό μυαλό

Δοκιμάστε διαφορετικά στιλ και όχι μόνο αυτό που νομίζετε πως σας αρέσει. Θα εκπλαγείτε με το πόσο μπορεί να σας πηγαίνει ένα στιλ που έχετε απορρίψει στο μυαλό σας. Να θυμάστε ότι μπορείτε να κάνετε αλλαγές στα περισσότερα νυφικά έτσι ώστε να ταιριάζουν καλύτερα στο σώμα σας.

  1. Η τοποθεσία

Αν ο γάμος ή η δεξίωση γίνεται στην παραλία, ένα ballgown φόρεμα, όσο όμορφο κι αν είναι δεν ταιριάζει με την τοποθεσία…

  1. Το να μην αφήσετε άλλους να σας πουν τη γνώμη τους

Οι πιο πολλές γυναίκες χρειάζονται επιβεβαίωση, πως έκαναν την σωστή επιλογή. Αν όμως αυτή η επιλογή ανήκει σε κάποιον άλλο, αυτό έχει άσχημη επίδραση στην αυτοπεποίθηση τους. Είναι σημαντικό να μιλήσετε με αυτούς που θα σας συνοδέψουν στις πρόβες για το πως θέλετε να είστε ως νύφη.

  1. Το συνολικό κόστος

Κανένα νυφικό από μόνο του δεν είναι τέλειο.

Μην ξεχνάτε ότι χρειάζεστε μακιγιάζ, χτένισμα και φυσικά κάποια αξεσουάρ. Όλα αυτά χρειάζονται χρήματα. Οπότε μην χαλάσετε όλα τα χρήματα σας πριν ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας.

 

 

Tags : featured