ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ MAKE-UP ARTIST ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΑΡΚΟΥ

Ενυδάτωση! Το Α και το Ω της επιδερμίδας! Ενυδατωθείτε μέσα και έξω για να δεχθεί το πρόσωπό σας τα προίόντα του μακιγιάζ καλύτερα. Πίνετε πολύ νερό και χρησιμοποιήστε σωστά προϊόντα για το δέρμα, αφού συμβουλευθείτε έναν επαγγελματία αισθητικό για μία διάγνωση του δέρματος του προσώπου. Θα σας ενημερώσει εάν χρειάζεστε κάποια θεραπεία (βαθιά ενυδάτωση, καθαρισμό, κλπ.) και πότε πρέπει να γίνουν.

Νυφικό, μαλλιά και μακιγιάζ πρέπει να αποτελούν ένα ενιαίο look και να ταιριάζουν μεταξύ τους σε στυλ, όγκους και να δείχνουν αρμονικά όλα μαζι! Οι επαγγελματίες που σας έχουν αναλάβει θα πρέπει να έχουν ενημερωθεί για το στυλ σας και το στυλ του γάμου και να λάβουν υπόψη ο ένας τη δουλειά του άλλου.

Εμπιστευθείτε τον Μake-up artist που έχετε επιλέξει γι’ αυτή τη σημαντική μέρα σας και ακούστε τι έχει να σας προτείνει. Το νυφικό μακιγιάζ πρέπει να έχει διάρκεια, να είναι διαχρονικό, να φωτογραφίζεται αλλά και να βιντεοσκοπείται ωραία.

Σχηματίστε τα φρύδια σας μήνες πριν το γάμο ώστε να έχουν γεμίσει και να δημιουργήσετε το τέλειο σχήμα για το πρόσωπό σας με τον make-up artist. Εξάλλου τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου και ολοκληρώνουν το μακιγιάζ.

Στο δοκιμαστικό φωτογραφίστε το μακιγιάζ σας για να δείτε πώς γράφει στην κάμερα. Μην παρασύρεστε από τα μακιγιάζ στο Youtube  ή στο Instagram γιατί μπορεί να δείχνουν εντυπωσιακά αλλά να μην σας ταιριάζουν ή να μην ταιριάζουν στην περίσταση. Θέλετε ένα μακιγιάζ που να αναδείξει τα χαρακτηριστικά σας χωρίς να σας αλλοιώσει και να δείξει τον ομορφότερο εαυτό σας!

Η ώρα η καλή!